APK keuring Hengelo

Het is weer de tijd van het jaar dat uw auto een APK keuring Hengelo nodig heeft. Dit wilt u natuurlijk laten doen door een betrouwbare garage en daarom bent u voor de APK keuring Hengelo bij Autoservice Jan Dekker aan het goede adres. Wij verzorgen de APK keuring Hengelo, zodat u weer even vooruit kan en uw auto weer veilig de weg op kan gaan.

Bekijk wat wij doen

Autoservice Jan Dekker

Autoservice Jan Dekker verzorgt met een team van specialisten alles voor een veilige en mooie auto. Zo verzorgen wij het uitdeuken en de onderhoudsbeurten, maar ook de APK keuring Hengelo. Met een passie voor Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Toyota bent u met deze automerken bij ons natuurlijk op de perfecte plek, maar ook voor andere auto’s verzorgen wij gegarandeerd deskundig de APK keuring Hengelo.

Jan Dekker is de eigenaar van Autoservice Jan Dekker en vindt ook het opleiden van nieuwe automonteurs en mensen om de APK keuring Hengelo uit te voeren erg belangrijk. In ons team vindt u dan ook regelmatig stagiaires, zodat ook in de toekomst nog kwalitatief goed werk wordt verricht in de branche en deze jongeren de APK keuring Hengelo voor alle bewoners goed leren uitvoeren.

Waarom APK keuring Hengelo?

De APK keuring Hengelo is een keuring die regelmatig uitgevoerd moet worden. U wilt natuurlijk het liefst dat u hiervoor niet ver hoeft te rijden en makkelijk een kwalitatief goede APK keuring Hengelo kan laten uitvoeren. Daarom vindt u bij ons de APK keuring Hengelo.

De datum voor wanneer u uw auto moet langsbrengen voor de APK keuring Hengelo kunt u vinden in uw APK-keuringsrapport. Hierin staat de datum waarvoor de auto opnieuw goedgekeurd moet zijn. Heeft u vragen, is uw auto nog niet eerder APK goedgekeurd of bent u het rapport voor uw APK keuring Hengelo kwijt? Neem dan contact met ons op, zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Zo kunnen we vaak alsnog zien wanneer de APK keuring Hengelo gedaan moet worden en u zo helpen veilig de weg op te gaan en hoge boetes te voorkomen.

Waarom APK keuring Hengelo bij Autoservice Jan Dekker?

Bij Autoservice Jan Dekker vindt u de APK keuring Hengelo. Autoservice Jan Dekker is een RDW erkend bedrijf en mag daarom de APK keuring Hengelo uitvoeren. De RDW is de organisatie met taken op het gebied van toelating van voertuigen, onderdelen, toezicht en handhaving, registratie en nog veel meer.

Ook kunnen wij u per e-mail informeren over uw APK keuring Hengelo. Zo bent u altijd op tijd met het laten keuren van uw auto en voorkomt u hoge boetes voor een te late APK keuring Hengelo. Wij maken het graag zo gemakkelijk mogelijk voor u, want waarom zou u meer moeite doen dan noodzakelijk?

Neem contact met ons op

Contact

Wilt u meer weten over de APK keuring Hengelo of wilt u de APK keuring Hengelo laten uitvoeren door ons? Bel ons dan voor het antwoord op al uw vragen of het plannen van een afspraak. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 via 074 – 291 29 07. Onze werknemers staan u graag te woord zodat u weer met een veilig gevoel en een goede auto de weg op kunt. Natuurlijk kunt u ook een mail sturen naar info@autoservicejandekker.nl.

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Autoservice Jan Dekker is op tv geweest! We waren te gast in de uitzending van Lifestyle Experience op 6 maart. Bekijk hier het filmpje van de uitzending:

 

 

http://www.rtlxl.nl/#!/lifestylexperience-225926/70af1628-d427-3ee2-b651-08fe909ee1de

Ladies Night 2015

Ladies Night 2015

We hebben speciaal voor de dames een Ladies Night gehad afgelopen oktober en het was een groot succes! Bekijk de foto’s via Facebook.

Close