Auto airco reparatie Hengelo

Tijdens de warme periode van het jaar wilt u natuurlijk dat uw auto airco goed werkt. Is dat niet het geval? Breng uw auto dan langs bij Autoservice Jan Dekker voor een auto airco reparatie Hengelo. Laat uw auto airco reparatie Hengelo door ons uitvoeren en u bent verzekert van een heerlijk koele zomer.

Bekijk wat wij doen

Autoservice Jan Dekker

Ons team bestaat uit enkele professionals die met passie de auto airco reparatie Hengelo voor u willen uitvoeren. We zijn gespecialiseerd in Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Toyota, maar ook de auto airco reparatie Hengelo bij andere automerken wordt bij ons gegarandeerd deskundig uitgevoerd.

Naast onze professionele dienstverlening bij de auto airco reparatie Hengelo van uw auto op dit moment, vinden we het ook belangrijk dat uw auto airco reparatie Hengelo in de toekomst goed gedaan blijft worden. Daarom lopen bij ons stagiaires mee, die leren om de auto airco reparatie Hengelo en andere reparaties ook in de toekomst goed te blijven doen.

Waarom een auto airco reparatie Hengelo?

Waarom zou u uw auto airco reparatie Hengelo moeten laten uitvoeren? Hiervoor zijn verschillende redenen. De eerste is natuurlijk comfort. Wanneer u met warm weer in uw hete auto zit zult u minder comfortabel kunnen reizen. Met een auto airco reparatie Hengelo maakt u het reizen ook in de zomer weer tot een plezierige en aangename bezigheid.

Daarnaast is het ook van praktisch belang om een auto airco reparatie Hengelo te laten uitvoeren. Zo zorgt een goed werkende airco zowel in de zomer als in de winter tegen het beslaan van de ramen. Met een auto airco reparatie Hengelo vergroot u dus ook uw veiligheid doordat u altijd goed zicht heeft.

Waarom een auto airco reparatie Hengelo bij Autoservice Jan Dekker?

Het is van belang om uw auto airco reparatie Hengelo te laten uitvoeren door een goed en betrouwbaar bedrijf. Zo voorkomt u hoge kosten en latere problemen die kunnen ontstaan wanneer de auto airco reparatie Hengelo niet goed is uitgevoerd. Daarnaast wilt u natuurlijk ook niet al te ver rijden voor deze reparatie, daarom is Autoservice Jan Dekker ideaal voor iedereen in Hengelo en omstreken die een auto airco reparatie Hengelo wil laten uitvoeren.

Wij zijn daarnaast aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Deze keurmerken laten zien dat wij een betrouwbare en solide bedrijf zijn. We leveren altijd kwaliteit en wanneer onderdelen moeten worden vervangen zullen daarvoor slechts A-merken worden gebruikt. Zo weet u zeker dat uw auto airco reparatie Hengelo goed wordt uitgevoerd bij Autoservice Jan Dekker.

Neem contact met ons op

Contact of afspraak?

Wilt u meer weten over de auto airco reparatie Hengelo of wilt u alvast een afspraak maken om de auto airco reparatie te laten uitvoeren bij Autoservice Jan Dekker? Dat kan natuurlijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 via 074 – 291 90 07 en u kunt ons mailen via info@autoservicejandekker.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze garage aan de slachthuisweg 63 in Hengelo. Wij geven u hier graag meer informatie over de auto airco reparatie Hengelo.

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Autoservice Jan Dekker is op tv geweest! We waren te gast in de uitzending van Lifestyle Experience op 6 maart. Bekijk hier het filmpje van de uitzending:

 

 

http://www.rtlxl.nl/#!/lifestylexperience-225926/70af1628-d427-3ee2-b651-08fe909ee1de

Ladies Night 2015

Ladies Night 2015

We hebben speciaal voor de dames een Ladies Night gehad afgelopen oktober en het was een groot succes! Bekijk de foto’s via Facebook.

Close