Autogarage Hengelo

Wanneer er iets is met uw auto wilt u natuurlijk een autogarage Hengelo waar u op kunt rekenen en waarbij u weet dat het probleem goed en tegen een eerlijke prijs wordt opgelost. Dat snappen wij van de autogarage Hengelo. Wij bij Autoservice Jan dekker verhelpen uw probleem of schade snel en vakkundig zodat u snel de autogarage Hengelo uit kunt rijden met een veilig en goed gerepareerde auto.

Bekijk wat wij doen

Autoservice Jan Dekker

Bij onze autogarage Hengelo vindt u specialisten op het gebied van Lancia, Alfa Romeo, Fiat en Toyota. Natuurlijk garanderen wij ook hoge kwaliteit bij de reparatie, controle of keuring van ieder ander automerk bij onze autogarage Hengelo. De ervaren werknemers zullen snel en tegen een eerlijke prijs het probleem met uw auto verhelpen in de autogarage Hengelo, doordat zij kennis hebben op vele verschillende gebieden.

Naast de specialisten in onze autogarage Hengelo vindt u bij onze autogarage Hengelo ook stagiaires. Zij leren van onze ervaren werknemers, zodat u ook in de toekomst naar een goede en betrouwbare autogarage Hengelo kunt gaan.

Wat kan de autogarage Hengelo voor u betekenen?

Bij onze autogarage Hengelo vindt u alles waar u naar op zoek bent. U vindt bij onze autogarage Hengelo onder andere uitdeuken, APK keuring en airco reparatie of vervanging. Ook alle andere ongemakken aan uw auto zullen bij onze autogarage Hengelo zo snel mogelijk goed worden verholpen. Wilt u graag weten hoe wij u kunnen helpen? Kom dan vrijblijvend langs of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Natuurlijk kunnen wij problemen met uw auto voor u oplossen, maar u kunt bij onze autogarage Hengelo ook terecht met campers tot 3.500 kg. Ook hiervoor heeft onze autogarage Hengelo de juiste materialen en kennis in huis. Wij kunnen bijvoorbeeld uw camper repareren of controleren, maar mogen uw camper ook APK keuren. Zo is Autoservice Jan Dekker uw allround autogarage Hengelo. Wij doen natuurlijk alles gegarandeerd voor een eerlijke prijs en met oog voor kwaliteit.

Autoservice Jan dekker als uw autogarage Hengelo

Natuurlijk kunt u kiezen voor de autogarage Hengelo die het beste bij u past. Bij Autoservice Jan Dekker is betrouwbaarheid één van de belangrijkste aspecten en staat kwaliteit hoog in het vaandel. In onze autogarage Hengelo werken we dan ook alleen met A-merk materialen en professioneel personeel. Zo bent u ervan verzekerd dat u, na een bezoek aan Autoservice Jan Dekker, weer veilig de autogarage Hengelo kunt verlaten.

Ook zijn wij aangesloten bij verschillende keurmerken, wat de kwaliteit van onze autogarage Hengelo bevestigd. Zo zijn wij een BOVAG autogarage Hengelo en is onze autogarage Hengelo RDW erkend.

Neem contact met ons op

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze autogarage Hengelo of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze autogarage Hengelo is te bereiken via 074 – 291 90 07 of door te mailen naar info@autoservicejandekker.nl.

Op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 is onze autogarage Hengelo geopend. Onze autogarage Hengelo vindt u aan de slachthuisweg 63 in Hengelo. U kunt ook altijd even binnenlopen zodat de medewerkers van autogarage Hengelo uw vragen kunnen beantwoorden.

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Autoservice Jan Dekker is op tv geweest! We waren te gast in de uitzending van Lifestyle Experience op 6 maart. Bekijk hier het filmpje van de uitzending:

 

 

http://www.rtlxl.nl/#!/lifestylexperience-225926/70af1628-d427-3ee2-b651-08fe909ee1de

Ladies Night 2015

Ladies Night 2015

We hebben speciaal voor de dames een Ladies Night gehad afgelopen oktober en het was een groot succes! Bekijk de foto’s via Facebook.

Close