Autogarage Hengelo

Wanneer er iets is met uw auto wilt u natuurlijk een autogarage Hengelo waar u op kunt rekenen en waarbij u weet dat het probleem goed en tegen een eerlijke prijs wordt opgelost. Dat snappen wij van de autogarage Hengelo. Wij bij Autoservice Jan dekker verhelpen uw probleem of schade snel en vakkundig zodat u snel de autogarage Hengelo uit kunt rijden met een veilig en goed gerepareerde auto.

Bekijk wat wij doen

Autoservice Jan Dekker

Bij onze autogarage Hengelo vindt u specialisten op het gebied van Lancia, Alfa Romeo, Fiat en Toyota. Natuurlijk garanderen wij ook hoge kwaliteit bij de reparatie, controle of keuring van ieder ander automerk bij onze autogarage Hengelo. De ervaren werknemers zullen snel en tegen een eerlijke prijs het probleem met uw auto verhelpen in de autogarage Hengelo, doordat zij kennis hebben op vele verschillende gebieden.

Naast de specialisten in onze autogarage Hengelo vindt u bij onze autogarage Hengelo ook stagiaires. Zij leren van onze ervaren werknemers, zodat u ook in de toekomst naar een goede en betrouwbare autogarage Hengelo kunt gaan.

Wat kan de autogarage Hengelo voor u betekenen?

Bij onze autogarage Hengelo vindt u alles waar u naar op zoek bent. U vindt bij onze autogarage Hengelo onder andere uitdeuken, APK keuring en airco reparatie of vervanging. Ook alle andere ongemakken aan uw auto zullen bij onze autogarage Hengelo zo snel mogelijk goed worden verholpen. Wilt u graag weten hoe wij u kunnen helpen? Kom dan vrijblijvend langs of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Natuurlijk kunnen wij problemen met uw auto voor u oplossen, maar u kunt bij onze autogarage Hengelo ook terecht met campers tot 3.500 kg. Ook hiervoor heeft onze autogarage Hengelo de juiste materialen en kennis in huis. Wij kunnen bijvoorbeeld uw camper repareren of controleren, maar mogen uw camper ook APK keuren. Zo is Autoservice Jan Dekker uw allround autogarage Hengelo. Wij doen natuurlijk alles gegarandeerd voor een eerlijke prijs en met oog voor kwaliteit.

Autoservice Jan dekker als uw autogarage Hengelo

Natuurlijk kunt u kiezen voor de autogarage Hengelo die het beste bij u past. Bij Autoservice Jan Dekker is betrouwbaarheid één van de belangrijkste aspecten en staat kwaliteit hoog in het vaandel. In onze autogarage Hengelo werken we dan ook alleen met A-merk materialen en professioneel personeel. Zo bent u ervan verzekerd dat u, na een bezoek aan Autoservice Jan Dekker, weer veilig de autogarage Hengelo kunt verlaten.

Ook zijn wij aangesloten bij verschillende keurmerken, wat de kwaliteit van onze autogarage Hengelo bevestigd. Zo zijn wij een BOVAG autogarage Hengelo en is onze autogarage Hengelo RDW erkend.

Neem contact met ons op

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze autogarage Hengelo of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze autogarage Hengelo is te bereiken via 074 – 291 90 07 of door te mailen naar info@autoservicejandekker.nl.

Op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 is onze autogarage Hengelo geopend. Onze autogarage Hengelo vindt u aan de slachthuisweg 63 in Hengelo. U kunt ook altijd even binnenlopen zodat de medewerkers van autogarage Hengelo uw vragen kunnen beantwoorden.

Pinksteren

Pinksteren

APK keuren hoe zit dat nu?

APK keuren hoe zit dat nu?

Als een personenauto of lichte bedrijfsauto (tot 3.500 kg) al eerder APK is goedgekeurd, kunt u uitgaan van de datum vermeld op het APK-keuringsrapport. Dit hebt u bij de vorige keuring meegekregen.

Vóór deze datum moet de auto opnieuw goedgekeurd zijn. Voordat de huidige datum van het APK-keuringsrapport van uw auto is verlopen moet de auto een nieuwe keuring krijgen.

Dit kan vanaf twee maanden voor de verlopen datum. De einddatum blijft dan gewoon op de datum staan en wordt niet vervroegd.

Als u graag een herinnering hebt van ons bedrijf kunt u de link invullen van de RDW die wij op onze site hebben staan.

Hoe het best de airco te gebruiken

Hoe het best de airco te gebruiken

Een goed functionerende airco zorgt voor een aangename temperatuur en regelt de luchtvochtigheid.  Daarnaast helpt de airco tegen het beslaan van je ramen, zowel in de zomer als in de winter.

Met een airco schoonmaak voorkomt u muffe lucht wanneer de airco aanstaat.

Wat doen we bij een airco onderhoudsbeurt?

Jaarlijkse controle van de airco in je auto is zeer belangrijk. Schimmels en bacteriën kunnen zich nestelen in het aircosysteem en vervolgens in het filter waardoor ze in je auto terecht kunnen komen. Ook voorkom je dure reparaties op lange termijn omdat zaken op tijd worden gesignaleerd.

Bij een controlebeurt worden de volgende zaken gecontroleerd:

• Controle functioneren airco, eventuele lekkage en pollenfilter

• Recyclen en bijvullen koudemiddel

• Preventief toevoegen van fluor lek-detectie vloeistof

• Optioneel is het ook mogelijk het pollenfilter te vervangen

Tips voor de airco in je auto.

Gebruik de airco regelmatig en het hele jaar door. In de winter zorgt de airco ervoor dat de wasem op autoruiten snel verdwijnt. De airco regelt namelijk niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid.

Daarnaast wordt de compressor van de airco zo altijd voldoende gesmeerd, waardoor de kans op storingen verminderd. Je airco in combinatie met de verwarming zorgen voor een perfecte balans van temperatuur en luchtvochtigheid in de winter.

Zet in de zomer na stilstand van je auto eerst alle ramen tijdelijk open zodat de hete lucht direct kan ontsnappen. Het is zonde om je airco hiervoor op volle toeren voor te gebruiken en het is veel effectiever. Daarnaast scheelt het aanzienlijk in de brandstofkosten. Zet je airco niet in de laagste stand maar rond de 22 graden. Hoe kouder, hoe meer je verbruikt en dit is ongunstiger voor het brandstofverbruik.

Aircoservice

Om u optimaal te laten genieten van frisse lucht in uw auto, daarom zorgen wij er graag voor dat uw airconditioning in topconditie is. En dat is zeker geen overbodige luxe! U kunt zich voorstellen dat er nogal wat eisen gesteld worden aan de mechaniek en het onderhoud van uw aircosysteem. En dat is niet voor niets: een goed onderhouden aircosysteem loopt namelijk een lager risico op defecten. Dat betekent dat een goed werkende airco altijd en overal voor een aangename temperatuur zorgt in uw auto. En dat is niet alleen van belang in de zomer. Ook in de seizoenen waarin het niet noodzakelijk is om het interieur van uw auto te koelen, is een goed werkend aircosysteem een must. Deze zorgt er bijvoorbeeld bij beslagen ramen voor dat ze snel worden ontwasemd.

 Vier redenen waarom uw Airco een periodieke service verdient:

A. Comfort: Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw auto heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

B. Veiligheid: Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Service controleren wij de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele reparaties voeren wij vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.

C. Hygiëne:  Na verloop van tijd hopen er zich vuil, bacteriën en andere micro-organismen op in uw airco. Tijdens de Airco Service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd.

D. Kostenbesparing: Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken. Met tijdig onderhoud voorkomt u grote reparaties achteraf en bespaart u brandstof. Even de ruiten open Is de auto erg warm, zet dan voor vertrek eerst even de ruiten open. De grootste warmte kan er dan uit. Wanneer de airconditioning koud wordt, de ruiten weer sluiten. Een airco kan namelijk alleen goed functioneren met de ruiten dicht. Niet te koud. Zet de temperatuur van uw airconditioning niet te laag of de ventilator continu op hoge snelheid.

Het temperatuurverschil met buiten kan erg groot worden wat onprettig is wanneer u de auto weer verlaat.

Gebruik uw airco bij regen.

Schakel bij beslagen ruiten ook uw airconditioning in. De temperatuur mag ook op warm staan. Het gaat erom dat het vocht uit de ventilatorlucht wordt gehaald met de airco aan. Zijn de ruiten condensvrij, laat de airco dan gewoon aan staan. Wanneer u deze direct erna uitzet zullen de ruiten namelijk snel weer beslaan.

Regelmatig gebruiken.

Zet uw airconditioning minimaal 1x per week zo’n 10 minuten aan. Dit zorgt ervoor dat de vloeistoffen in de aircoleidingen weer stromen en dat afdichtingen soepel blijven. Zo voorkomt u dat het systeem gaat stinken en tevens dat afdichtingen uitdrogen en gaan lekken. Schakel de airco eerder uit Schakel uw airconditioning ongeveer 10 minuten voor aankomst op uw bestemming alvast uit. Zo kan de condensor van de airconditioning alvast wat vocht kwijt door de warmte van het motorblok ernaast. Dit voorkomt 3 dingen (afhankelijk van het weer):

A. Wanneer bij de volgende rit de airco wordt aangezet blaast deze niet eerst vochtige lucht wat voorkomt dat de ruiten zullen beslaan.

B. Er blijft minder vocht achter in de condensor waardoor er minder kans is op bacterieën en een stinkend aircosysteem.

C. Omdat de condensor zijn vocht al kwijt is zal het lekbakje onder de condensor niet overlopen. Bij zware belasting > airco uit Moet uw auto hard werken bijvoorbeeld berg opwaarts met een volle belading en/of caravan, zet de airco dan even uit. Dit scheelt weer wat motorvermogen.

Voorkom verstopping van de airco: 

Houdt de luchtinlaten van uw auto vrij van blad en vuil. Kijk bij het schoonmaken van uw auto ook altijd even onder de motorkap ter hoogte van de voorruit of zich daar daar geen bladeren of ander vuil hebben opgehoopt.

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Autoservice Jan Dekker is op tv geweest! We waren te gast in de uitzending van Lifestyle Experience op 6 maart. Bekijk hier het filmpje van de uitzending:

 

 

http://www.rtlxl.nl/#!/lifestylexperience-225926/70af1628-d427-3ee2-b651-08fe909ee1de

Ladies Night 2015

Ladies Night 2015

We hebben speciaal voor de dames een Ladies Night gehad afgelopen oktober en het was een groot succes! Bekijk de foto’s via Facebook.

Close