Autoreparatie Hengelo

Pech met uw auto, daar zit niemand op te wachten. Autoreparatie Hengelo bij Autoservice Jan Dekker helpt u snel weer onderweg. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen en in veel gevallen ook veel goedkoper. Dus ook voor de kleine autoreparatie Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres, zo voorkomt u stilstaan onderweg en hoge kosten achteraf.

Bekijk wat wij doen

Autoservice Jan Dekker

Autoservice Jan Dekker bestaat uit een team vol professionals. Onze experts verzorgen uw autoreparatie Hengelo met zorg en passie. Zo kunt u snel weer veilig de weg op. Onze expertise ligt bij Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Toyota, maar ook ieder ander vervoersmiddel is bij ons welkom voor een autoreparatie Hengelo. Wij garanderen deskundig advies en onderhoud aan alle automerken en kunnen ook voor uw camper tot 3.500 kg van alles betekenen.

Naast een goede autoreparatie Hengelo op dit moment, willen we ook graag in de toekomst kwaliteit voor uw autoreparatie Hengelo blijven garanderen. Daarom vindt u bij ons ook stagiaires die van onze ervaren werknemers leren om in de toekomst de autoreparatie Hengelo ook op een kwalitatief hoogstaand niveau te blijven verzorgen.

Autoreparatie bij Autoservice Jan Dekker

Met autoreparatie Hengelo kunt u bij Autoservice Jan Dekker uw grote en kleine reparaties laten uitvoeren. Soms is autoreparatie Hengelo noodzakelijk, bijvoorbeeld als delen niet meer werken of de auto niet meer wil starten. Wij zorgen er dan voor dat u met autoreparatie Hengelo snel weer onderweg kunt zijn. Alle auto’s zijn bij ons welkom, maar onze specialisatie is de autoreparatie Hengelo van Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Toyota.

Het is ook vaak zo dat een probleem niet direct opgelost hoeft te worden om goed te kunnen rijden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een gek geluid in uw auto of een versleten onderdeel. Veel mensen rijden lang door met deze problemen. Toch is het slim om ook hierbij een autoreparatie Hengelo uit te laten voeren. Zo verkleint u de kans aanzienlijk, om stil te komen staan terwijl u onderweg bent.

Vaak is zo’n kleine autoreparatie Hengelo ook minder duur, dan wanneer er een groter onderdeel stuk gaat ten gevolge van het lang doorrijden met een klein kapot onderdeel. Wij zorgen er echter altijd voor dat u de beste kwaliteit onderdelen voor een eerlijke prijs ontvangt. Zo wordt er bij ons tijdens een autoreparatie Hengelo altijd gebruik gemaakt van A-merk onderdelen, zodat deze lang mee gaan en u kwalitatief hoogwaardig materiaal aanschaft.

Neem contact met ons op

Contact of een afspraak voor uw autoreparatie Hengelo?

Heeft u nog vragen over een probleem met uw auto of wilt u meer weten over onze autoreparatie Hengelo? Neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen u graag alles uit over onze werkwijze en beantwoorden graag de vragen die u heeft over autoreparatie Hengelo. Ook wanneer u een afspraak wilt inplannen kunt u natuurlijk contact opnemen met onze garage.

Wilt u langskomen bij onze garage dan bent u altijd welkom aan de slachthuisweg 63 in Hengelo. U kunt ons ook telefonisch bereiken op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 via 074 – 291 90 07 of door een mail te sturen naar info@autoservicejandekker.nl. Wij hopen snel van u te horen.

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Autoservice Jan Dekker is op tv geweest! We waren te gast in de uitzending van Lifestyle Experience op 6 maart. Bekijk hier het filmpje van de uitzending:

 

 

http://www.rtlxl.nl/#!/lifestylexperience-225926/70af1628-d427-3ee2-b651-08fe909ee1de

Ladies Night 2015

Ladies Night 2015

We hebben speciaal voor de dames een Ladies Night gehad afgelopen oktober en het was een groot succes! Bekijk de foto’s via Facebook.

Close