Camperonderhoud Hengelo

Heeft u een camper en bent u op zoek naar camperonderhoud Hengelo? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Camperonderhoud Hengelo vindt u namelijk bij Autoservice Jan Dekker. Wij voeren camperonderhoud Hengelo uit zodat u weer veilig uw reizen kunt maken. Ook is de camperonderhoud Hengelo voor een eerlijke prijs en wordt deze altijd uitgevoerd door één van onze experts op het gebied van camperonderhoud Hengelo.

Bekijk wat wij doen

Autoservice Jan Dekker

Autoservice Jan Dekker is gespecialiseerd in het onderhouden en advies verlenen bij de merken Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Toyota, maar ook wanneer u een camper of auto van een andere merk heeft kunt u vertrouwen op het deskundige advies en onderhoud van autoservice en camperonderhoud Hengelo Jan Dekker.

Wij hebben een passie voor zowel kleine auto’s als grote vervoersmiddelen. Zo is camperonderhoud Hengelo één van de aspecten waar Autoservice Jan Dekker zich met passie mee bezig houdt. Van controle tot en met reparatie, voor uw camperonderhoud Hengelo zit u bij ons goed! Met de nodige kennis zorgen wij er graag voor dat u na uw camperonderhoud Hengelo weer veilig de weg op kunt.

Waarom camperonderhoud Hengelo?

U vraagt u misschien af of camperonderhoud Hengelo echt noodzakelijk is. U maakt wellicht niet veel gebruik van uw camper en heeft daardoor het idee dat camperonderhoud Hengelo pas geleden nog gedaan is. Toch is het raadzaam om ieder jaar camperonderhoud Hengelo uit te laten voeren. Door camperonderhoud Hengelo hoeft u hiervoor niet ver weg voor uw onderhoudsbeurt en kunt u gemakkelijk weer veilig de weg op.

Naast de vereiste APK keuring is het namelijk van belang om jaarlijks de motor van uw camper bij te houden. Door camperonderhoud Hengelo voorkomt u zo onnodig stilstaan tijdens uw vakantie. Wij kijken daarbij tijdens het camperonderhoud Hengelo onder andere naar de olie, vloeistoffen, filters enzovoorts. Ook de BOVAG adviseert camperonderhoud te laten uitvoeren. Bij de camperonderhoud Hengelo worden alle belangrijke onderdelen van uw camper onderzocht en eventuele gebreken opgespoord. Voorkom problemen tijdens de vakantie en zorg voor een ontspannen reis, doordat u met camperonderhoud Hengelo veilig en voorbereid de weg op gaat.

Door regelmatig camperonderhoud Hengelo uit te laten voeren, voorkomt u later hogere kosten. Het jaarlijks vervangen van olie kan bijvoorbeeld motorproblemen voorkomen en ook het tijdig vervangen van versleten slangen en rubbers, behoedt u voor grote problemen en kosten later.

Waarom autoservice Jan Dekker?

Autoservice Jan Dekker heeft beschikking tot vakkundig personeel en heeft de vereiste apparatuur en kennis om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Wij kunnen camperonderhoud Hengelo verzorgen voor campers tot 3.500 kg en maken bij reparatie slechts gebruik van A-merk onderdelen. Zo kunt u veilig vooruit na uw camperonderhoud Hengelo. Onze monteurs weten alles over uw camper en zullen er zo voor zorgen dat alles grondig wordt gecontroleerd.

Neem contact met ons op

Vragen of afspraak maken?

Wilt u nog wat vragen over camperonderhoud Hengelo bij autoservice Jan Dekker? Of wilt u een afspraak maken voor het camperonderhoud Hengelo aan uw camper? Neem dan direct contact met ons op via 074-2919007 of door te mailen naar info@autoservicejandekker.nl. Wij helpen u graag met het antwoord op al uw vragen en verzorgen met passie het camperonderhoud Hengelo aan uw camper.

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Autoservice Jan Dekker is op tv geweest! We waren te gast in de uitzending van Lifestyle Experience op 6 maart. Bekijk hier het filmpje van de uitzending:

 

 

http://www.rtlxl.nl/#!/lifestylexperience-225926/70af1628-d427-3ee2-b651-08fe909ee1de

Ladies Night 2015

Ladies Night 2015

We hebben speciaal voor de dames een Ladies Night gehad afgelopen oktober en het was een groot succes! Bekijk de foto’s via Facebook.

Close