Garage Hengelo

Als er iets met uw auto is wilt u natuurlijk een goede en betrouwbare garage Hengelo. In dat geval bent u bij ons aan het goede adres. Autoservice Jan Dekker is een allround garage Hengelo, met specialisme op het gebied van Lancia, Alfa Romeo, Toyota en Fiat. Uw auto is bij onze garage Hengelo altijd in goede handen.

Bekijk wat wij doen

Autoservice Jan Dekker

Wij zijn een garage Hengelo met werknemers met verschillende specialismen. Bent u op zoek naar een plek om uw camper te laten repareren of wilt u gewoon uw auto laten uitdeuken of een airco laten nakijken? Bij onze garage Hengelo kan het allemaal. Onze specialisten hebben kennis op vele gebieden en zullen daarom snel en voordelig het probleem waar u tegenaan loopt verhelpen.

Om ook voor de toekomst goede service in de garage Hengelo te blijven behouden lopen in onze garage Hengelo ook stagiaires mee. Zo kunt u ook in de toekomst uw auto naar een kwalitatief goede garage Hengelo brengen. Onze stagiaires leren in onze garage Hengelo alles over het vak en lopen mee met onze ervaren medewerkers. Zo garanderen we kwaliteit bij Autoservice Jan Dekker voor nu en voor in de toekomst.

Wat biedt garage Hengelo voor u?

Bij Autoservice Jan Dekker vindt u een garage Hengelo die van alle markten thuis is. Wilt u uw auto APK laten keuren? Dat kan! Of zoekt u een garage Hengelo om een deuk in uw auto te laten repareren? Ook dan kunt u bij Autoservice Jan Dekker terecht. Daarnaast zijn controles, airco reparaties en allerlei andere problemen met uw auto bij onze garage Hengelo te verhelpen. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen met onze garage Hengelo.

Naast alles voor uw auto, kunnen wij u ook helpen met uw camper. Campers tot 3.500 kg kunnen wij keuren, repareren en controleren bij onze garage Hengelo. Wij hebben voor uw camper de geschikte materialen bij onze garage Hengelo, zodat wij kwaliteit kunnen garanderen voor een eerlijke prijs.

Waarom is Autoservice Jan Dekker uw garage Hengelo?

Bij onze garage Hengelo wordt gebruikt gemaakt van goede materialen. Moet er iets vervangen worden? Dan gebruikt Autoservice Jan Dekker alleen A-merk materialen, zodat u zeker bent van kwaliteit. Wilt u een controle laten uitvoeren? Dan is er bij onze garage Hengelo altijd een specialist aanwezig, zodat er niets over het hoofd gezien kan worden en u na het bezoek aan de garage Hengelo van Autoservice Jan Dekker veilig de weg op kunt.

Neem contact met ons op

Vragen of afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken bij onze garage Hengelo of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze garage Hengelo is telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 via 074 – 291 90 07. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@autoservicejandekker.nl.

Wilt u ons graag persoonlijk ontmoeten? Dan zien we u graag in onze garage Hengelo. Deze vindt u aan de slachthuisweg 63 in Hengelo. Onze medewerkers geven ook daar graag antwoord op al uw vragen.

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Autoservice Jan Dekker is op tv geweest! We waren te gast in de uitzending van Lifestyle Experience op 6 maart. Bekijk hier het filmpje van de uitzending:

 

 

http://www.rtlxl.nl/#!/lifestylexperience-225926/70af1628-d427-3ee2-b651-08fe909ee1de

Ladies Night 2015

Ladies Night 2015

We hebben speciaal voor de dames een Ladies Night gehad afgelopen oktober en het was een groot succes! Bekijk de foto’s via Facebook.

Close