Schadeherstel Hengelo

Schade aan uw auto is nooit prettig en u wilt dan ook graag zo snel mogelijk geholpen worden wanneer dit toch het geval is. Wilt u de schadeherstel in Hengelo laten uitvoeren door een erkend bedrijf die goed luistert naar de wensen van de klant? Dan bent u bij Autoservice Jan Dekker aan het juiste adres. Doordat wij duidelijke afspraken maken, goed plannen en snel en zorgvuldig werken kunt u bij ons na schadeherstel Hengelo snel weer verlaten met een zo goed als nieuwe auto. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen en welke specialisaties wij in huis hebben? U leest er alles over op onze website.

Bekijk wat wij doen

Schadeherstel Hengelo: snel en voordelig

Bij Autoservice Jan Dekker begrijpen wij goed dat u niet lang wilt wachten om na schadeherstel Hengelo weer te kunnen verlaten in een nette, schadeloze auto. Wij vinden dan ook dat onze klanten snel en correct behandeld moeten worden. Wanneer u contact met ons opneemt bespreken wij dan ook graag met u welke prijzen aan de reparatie verbonden zijn, wanneer u bij ons terecht kunt en welke technieken wij het beste kunnen toepassen. Zo zorgen wij er met heldere communicatie ervoor dat u weet wat u van ons mag verwachten en u zodoende een goede keuze kunt maken om het schadeherstel in Hengelo wel of niet door ons uit te laten voeren. Wij zijn daarin snel en streven altijd naar de meest voordelige manier van repareren, zonder daarbij af te doen aan de kwaliteit.

De specialisaties van Autoservice Jan Dekker

Bij Autoservice Jan Dekker werken diverse specialisten die het schadeherstel in Hengelo voor u kunnen verzorgen. Natuurlijk is niet iedere schade hetzelfde en moeten wij dus ook kennis hebben van diverse technieken. Zo kunnen wij uitdeuken zonder spuiten bij kleine deukjes in het plaatwerk. Deze techniek heeft vele voordelen, bijvoorbeeld omdat er niet gespoten en geschuurd hoeft te worden en demontage tot een minimum beperkt blijft. Dit maakt dat voor de klant deze manier van schadeherstel in Hengelo een goedkoop alternatief is ten opzichte van andere methodes.

Naast dat wij met schadeherstel Hengelo en omstreken ondersteunen met eerlijke en snelle diensten, zijn wij ook gespecialiseerd in vele andere werkzaamheden rondom uw auto. Zo kunnen wij APK verzorgen, doen wij onderhoud en verzorgen wij regelmatig onafhankelijk aankoop advies wanneer u een nieuwe auto wilt aanschaffen.

Neem contact met ons op

Wilt u na schadeherstel Hengelo weer snel kunnen verlaten in een zo goed als nieuwe auto en tegen een eerlijke prijs? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een afspraak op een moment dat het u schikt. Wij overleggen samen met u welke dag en tijd het beste uitkomt, zodat u nooit op een onprettig moment uw eigen vervoersmiddel moet missen. U kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier op de website of door te bellen naar 074 – 2919007. Bent u toevallig in de buurt van onze garage aan de slachthuisweg 63 in Hengelo? Loop dan ook gerust even binnen zodat wij u direct kunnen aangeven wat schadeherstel in Hengelo aan uw auto zou gaan kosten bij ons.

Pinksteren

Pinksteren

APK keuren hoe zit dat nu?

APK keuren hoe zit dat nu?

Als een personenauto of lichte bedrijfsauto (tot 3.500 kg) al eerder APK is goedgekeurd, kunt u uitgaan van de datum vermeld op het APK-keuringsrapport. Dit hebt u bij de vorige keuring meegekregen.

Vóór deze datum moet de auto opnieuw goedgekeurd zijn. Voordat de huidige datum van het APK-keuringsrapport van uw auto is verlopen moet de auto een nieuwe keuring krijgen.

Dit kan vanaf twee maanden voor de verlopen datum. De einddatum blijft dan gewoon op de datum staan en wordt niet vervroegd.

Als u graag een herinnering hebt van ons bedrijf kunt u de link invullen van de RDW die wij op onze site hebben staan.

Hoe het best de airco te gebruiken

Hoe het best de airco te gebruiken

Een goed functionerende airco zorgt voor een aangename temperatuur en regelt de luchtvochtigheid.  Daarnaast helpt de airco tegen het beslaan van je ramen, zowel in de zomer als in de winter.

Met een airco schoonmaak voorkomt u muffe lucht wanneer de airco aanstaat.

Wat doen we bij een airco onderhoudsbeurt?

Jaarlijkse controle van de airco in je auto is zeer belangrijk. Schimmels en bacteriën kunnen zich nestelen in het aircosysteem en vervolgens in het filter waardoor ze in je auto terecht kunnen komen. Ook voorkom je dure reparaties op lange termijn omdat zaken op tijd worden gesignaleerd.

Bij een controlebeurt worden de volgende zaken gecontroleerd:

• Controle functioneren airco, eventuele lekkage en pollenfilter

• Recyclen en bijvullen koudemiddel

• Preventief toevoegen van fluor lek-detectie vloeistof

• Optioneel is het ook mogelijk het pollenfilter te vervangen

Tips voor de airco in je auto.

Gebruik de airco regelmatig en het hele jaar door. In de winter zorgt de airco ervoor dat de wasem op autoruiten snel verdwijnt. De airco regelt namelijk niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid.

Daarnaast wordt de compressor van de airco zo altijd voldoende gesmeerd, waardoor de kans op storingen verminderd. Je airco in combinatie met de verwarming zorgen voor een perfecte balans van temperatuur en luchtvochtigheid in de winter.

Zet in de zomer na stilstand van je auto eerst alle ramen tijdelijk open zodat de hete lucht direct kan ontsnappen. Het is zonde om je airco hiervoor op volle toeren voor te gebruiken en het is veel effectiever. Daarnaast scheelt het aanzienlijk in de brandstofkosten. Zet je airco niet in de laagste stand maar rond de 22 graden. Hoe kouder, hoe meer je verbruikt en dit is ongunstiger voor het brandstofverbruik.

Aircoservice

Om u optimaal te laten genieten van frisse lucht in uw auto, daarom zorgen wij er graag voor dat uw airconditioning in topconditie is. En dat is zeker geen overbodige luxe! U kunt zich voorstellen dat er nogal wat eisen gesteld worden aan de mechaniek en het onderhoud van uw aircosysteem. En dat is niet voor niets: een goed onderhouden aircosysteem loopt namelijk een lager risico op defecten. Dat betekent dat een goed werkende airco altijd en overal voor een aangename temperatuur zorgt in uw auto. En dat is niet alleen van belang in de zomer. Ook in de seizoenen waarin het niet noodzakelijk is om het interieur van uw auto te koelen, is een goed werkend aircosysteem een must. Deze zorgt er bijvoorbeeld bij beslagen ramen voor dat ze snel worden ontwasemd.

 Vier redenen waarom uw Airco een periodieke service verdient:

A. Comfort: Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw auto heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

B. Veiligheid: Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Service controleren wij de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele reparaties voeren wij vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.

C. Hygiëne:  Na verloop van tijd hopen er zich vuil, bacteriën en andere micro-organismen op in uw airco. Tijdens de Airco Service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd.

D. Kostenbesparing: Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken. Met tijdig onderhoud voorkomt u grote reparaties achteraf en bespaart u brandstof. Even de ruiten open Is de auto erg warm, zet dan voor vertrek eerst even de ruiten open. De grootste warmte kan er dan uit. Wanneer de airconditioning koud wordt, de ruiten weer sluiten. Een airco kan namelijk alleen goed functioneren met de ruiten dicht. Niet te koud. Zet de temperatuur van uw airconditioning niet te laag of de ventilator continu op hoge snelheid.

Het temperatuurverschil met buiten kan erg groot worden wat onprettig is wanneer u de auto weer verlaat.

Gebruik uw airco bij regen.

Schakel bij beslagen ruiten ook uw airconditioning in. De temperatuur mag ook op warm staan. Het gaat erom dat het vocht uit de ventilatorlucht wordt gehaald met de airco aan. Zijn de ruiten condensvrij, laat de airco dan gewoon aan staan. Wanneer u deze direct erna uitzet zullen de ruiten namelijk snel weer beslaan.

Regelmatig gebruiken.

Zet uw airconditioning minimaal 1x per week zo’n 10 minuten aan. Dit zorgt ervoor dat de vloeistoffen in de aircoleidingen weer stromen en dat afdichtingen soepel blijven. Zo voorkomt u dat het systeem gaat stinken en tevens dat afdichtingen uitdrogen en gaan lekken. Schakel de airco eerder uit Schakel uw airconditioning ongeveer 10 minuten voor aankomst op uw bestemming alvast uit. Zo kan de condensor van de airconditioning alvast wat vocht kwijt door de warmte van het motorblok ernaast. Dit voorkomt 3 dingen (afhankelijk van het weer):

A. Wanneer bij de volgende rit de airco wordt aangezet blaast deze niet eerst vochtige lucht wat voorkomt dat de ruiten zullen beslaan.

B. Er blijft minder vocht achter in de condensor waardoor er minder kans is op bacterieën en een stinkend aircosysteem.

C. Omdat de condensor zijn vocht al kwijt is zal het lekbakje onder de condensor niet overlopen. Bij zware belasting > airco uit Moet uw auto hard werken bijvoorbeeld berg opwaarts met een volle belading en/of caravan, zet de airco dan even uit. Dit scheelt weer wat motorvermogen.

Voorkom verstopping van de airco: 

Houdt de luchtinlaten van uw auto vrij van blad en vuil. Kijk bij het schoonmaken van uw auto ook altijd even onder de motorkap ter hoogte van de voorruit of zich daar daar geen bladeren of ander vuil hebben opgehoopt.

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Autoservice Jan Dekker is op tv geweest! We waren te gast in de uitzending van Lifestyle Experience op 6 maart. Bekijk hier het filmpje van de uitzending:

 

 

http://www.rtlxl.nl/#!/lifestylexperience-225926/70af1628-d427-3ee2-b651-08fe909ee1de

Ladies Night 2015

Ladies Night 2015

We hebben speciaal voor de dames een Ladies Night gehad afgelopen oktober en het was een groot succes! Bekijk de foto’s via Facebook.

Close