Uitdeuken auto Hengelo

Iedereen heeft er wel eens mee te maken, net dat ene paaltje dat u over het hoofd zag of juist een ander die tegen uw auto aan heeft gereden. Wanneer u dan een deuk heeft wilt u het uitdeuken auto Hengelo wel snel en vakkundig laten gebeuren. Bent u op zoek naar een goed adres voor het uitdeuken auto Hengelo, dan heeft u deze hier gevonden! Wij verzorgen het uitdeuken auto Hengelo tot het perfect is en uw auto er weer als nieuw uitziet.

Bekijk wat wij doen

Autoservice Jan Dekker

Bij Autoservice Jan Dekker vindt u verschillende professionals aan het werk. Zo vindt u er Jan Dekker, die in 2007 begon met het bedrijf. Hij heeft al lange tijd ervaring en vindt opleiding van goede monteurs belangrijk. Daarom vindt u naast de verschillende professionals ook stagiaires bij Autoservice Jan Dekker, zodat ook voor de toekomst er weer genoeg mensen zijn voor het uitdeuken auto Hengelo en deze mensen ook in de toekomst uw auto veilig kunnen repareren.

Autoservice Jan Dekker is specialist op het gebied van Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Toyota. Maar ook elke andere auto kan op deskundig advies, onderhoud en uitdeuken auto Hengelo rekenen. Zo kunt u voor zowel kleine als grote (tot 3.500 kg) vervoersmiddelen bij ons langskomen. Uitdeuken auto Hengelo wordt bij ons met passie bij alle soorten en maten auto’s gedaan.

Waarom uitdeuken auto Hengelo?

Vaak vinden mensen het uitdeuken auto Hengelo niet nodig, omdat deuken klein zijn of de auto oud. Maar wanneer u het uitdeuken auto Hengelo toch laat doen, zal uw auto een mooiere uitstraling behouden. Daarnaast is het uitdeuken auto Hengelo vaak minder duur dan gedacht. Zo Kunt u de kleine deukjes tegen een kleine prijs laten repareren en ziet uw auto door het uitdeuken auto Hengelo er na jaren nog als nieuw uit.

Waarom Autoservice Jan Dekker?

Waarom zult u het uitdeuken auto Hengelo laten doen bij Autoservice Jan Dekker? Wij verzorgen altijd kwaliteit tegen de juiste prijs. We zijn RDW erkend en hebben ook het keurmerk BOVAG. Dit en de ervaringen die klanten met ons hebben maakt van ons een betrouwbaar en solide bedrijf.

Het uitdeuken auto Hengelo bij Autoservice Jan Dekker kent ook nog andere voordelen. Zo werken wij met speciale technieken zoals uitdeuken zonder spuiten. Op deze manier blijven de kosten voor het uitdeuken auto Hengelo minimaal en kunt u snel weer rijden in uw zo goed als nieuwe auto.  Het uitdeuken auto Hengelo wordt bij Autoservice Jan Dekker altijd gedaan door professioneel en bekwaam personeel en zo krijgt u altijd het gewenste resultaat.

Neem contact met ons op

Contact over uitdeuken auto Hengelo?

Wilt u meer weten over het uitdeuken auto Hengelo? Of wilt u graag een afspraak maken met onze garage om het uitdeuken auto Hengelo voor u te verzorgen? Bel dan met ons via 074 – 291 9007, zodat wij u alle informatie kunnen geven die u nodig heeft over het uitdeuken auto Hengelo of een geschikte datum met u kunnen afspreken. Zo kunt u na het uitdeuken auto Hengelo bij Autoservice Jan Dekker weer fijn de weg op met een zo goed als nieuwe auto.

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Autoservice Jan Dekker is op tv geweest! We waren te gast in de uitzending van Lifestyle Experience op 6 maart. Bekijk hier het filmpje van de uitzending:

 

 

http://www.rtlxl.nl/#!/lifestylexperience-225926/70af1628-d427-3ee2-b651-08fe909ee1de

Ladies Night 2015

Ladies Night 2015

We hebben speciaal voor de dames een Ladies Night gehad afgelopen oktober en het was een groot succes! Bekijk de foto’s via Facebook.

Close