Uitdeuken auto Hengelo

Iedereen heeft er wel eens mee te maken, net dat ene paaltje dat u over het hoofd zag of juist een ander die tegen uw auto aan heeft gereden. Wanneer u dan een deuk heeft wilt u het uitdeuken auto Hengelo wel snel en vakkundig laten gebeuren. Bent u op zoek naar een goed adres voor het uitdeuken auto Hengelo, dan heeft u deze hier gevonden! Wij verzorgen het uitdeuken auto Hengelo tot het perfect is en uw auto er weer als nieuw uitziet.

Bekijk wat wij doen

Autoservice Jan Dekker

Bij Autoservice Jan Dekker vindt u verschillende professionals aan het werk. Zo vindt u er Jan Dekker, die in 2007 begon met het bedrijf. Hij heeft al lange tijd ervaring en vindt opleiding van goede monteurs belangrijk. Daarom vindt u naast de verschillende professionals ook stagiaires bij Autoservice Jan Dekker, zodat ook voor de toekomst er weer genoeg mensen zijn voor het uitdeuken auto Hengelo en deze mensen ook in de toekomst uw auto veilig kunnen repareren.

Autoservice Jan Dekker is specialist op het gebied van Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Toyota. Maar ook elke andere auto kan op deskundig advies, onderhoud en uitdeuken auto Hengelo rekenen. Zo kunt u voor zowel kleine als grote (tot 3.500 kg) vervoersmiddelen bij ons langskomen. Uitdeuken auto Hengelo wordt bij ons met passie bij alle soorten en maten auto’s gedaan.

Waarom uitdeuken auto Hengelo?

Vaak vinden mensen het uitdeuken auto Hengelo niet nodig, omdat deuken klein zijn of de auto oud. Maar wanneer u het uitdeuken auto Hengelo toch laat doen, zal uw auto een mooiere uitstraling behouden. Daarnaast is het uitdeuken auto Hengelo vaak minder duur dan gedacht. Zo Kunt u de kleine deukjes tegen een kleine prijs laten repareren en ziet uw auto door het uitdeuken auto Hengelo er na jaren nog als nieuw uit.

Waarom Autoservice Jan Dekker?

Waarom zult u het uitdeuken auto Hengelo laten doen bij Autoservice Jan Dekker? Wij verzorgen altijd kwaliteit tegen de juiste prijs. We zijn RDW erkend en hebben ook het keurmerk BOVAG. Dit en de ervaringen die klanten met ons hebben maakt van ons een betrouwbaar en solide bedrijf.

Het uitdeuken auto Hengelo bij Autoservice Jan Dekker kent ook nog andere voordelen. Zo werken wij met speciale technieken zoals uitdeuken zonder spuiten. Op deze manier blijven de kosten voor het uitdeuken auto Hengelo minimaal en kunt u snel weer rijden in uw zo goed als nieuwe auto.  Het uitdeuken auto Hengelo wordt bij Autoservice Jan Dekker altijd gedaan door professioneel en bekwaam personeel en zo krijgt u altijd het gewenste resultaat.

Neem contact met ons op

Contact over uitdeuken auto Hengelo?

Wilt u meer weten over het uitdeuken auto Hengelo? Of wilt u graag een afspraak maken met onze garage om het uitdeuken auto Hengelo voor u te verzorgen? Bel dan met ons via 074 – 291 9007, zodat wij u alle informatie kunnen geven die u nodig heeft over het uitdeuken auto Hengelo of een geschikte datum met u kunnen afspreken. Zo kunt u na het uitdeuken auto Hengelo bij Autoservice Jan Dekker weer fijn de weg op met een zo goed als nieuwe auto.

Pinksteren

Pinksteren

APK keuren hoe zit dat nu?

APK keuren hoe zit dat nu?

Als een personenauto of lichte bedrijfsauto (tot 3.500 kg) al eerder APK is goedgekeurd, kunt u uitgaan van de datum vermeld op het APK-keuringsrapport. Dit hebt u bij de vorige keuring meegekregen.

Vóór deze datum moet de auto opnieuw goedgekeurd zijn. Voordat de huidige datum van het APK-keuringsrapport van uw auto is verlopen moet de auto een nieuwe keuring krijgen.

Dit kan vanaf twee maanden voor de verlopen datum. De einddatum blijft dan gewoon op de datum staan en wordt niet vervroegd.

Als u graag een herinnering hebt van ons bedrijf kunt u de link invullen van de RDW die wij op onze site hebben staan.

Hoe het best de airco te gebruiken

Hoe het best de airco te gebruiken

Een goed functionerende airco zorgt voor een aangename temperatuur en regelt de luchtvochtigheid.  Daarnaast helpt de airco tegen het beslaan van je ramen, zowel in de zomer als in de winter.

Met een airco schoonmaak voorkomt u muffe lucht wanneer de airco aanstaat.

Wat doen we bij een airco onderhoudsbeurt?

Jaarlijkse controle van de airco in je auto is zeer belangrijk. Schimmels en bacteriën kunnen zich nestelen in het aircosysteem en vervolgens in het filter waardoor ze in je auto terecht kunnen komen. Ook voorkom je dure reparaties op lange termijn omdat zaken op tijd worden gesignaleerd.

Bij een controlebeurt worden de volgende zaken gecontroleerd:

• Controle functioneren airco, eventuele lekkage en pollenfilter

• Recyclen en bijvullen koudemiddel

• Preventief toevoegen van fluor lek-detectie vloeistof

• Optioneel is het ook mogelijk het pollenfilter te vervangen

Tips voor de airco in je auto.

Gebruik de airco regelmatig en het hele jaar door. In de winter zorgt de airco ervoor dat de wasem op autoruiten snel verdwijnt. De airco regelt namelijk niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid.

Daarnaast wordt de compressor van de airco zo altijd voldoende gesmeerd, waardoor de kans op storingen verminderd. Je airco in combinatie met de verwarming zorgen voor een perfecte balans van temperatuur en luchtvochtigheid in de winter.

Zet in de zomer na stilstand van je auto eerst alle ramen tijdelijk open zodat de hete lucht direct kan ontsnappen. Het is zonde om je airco hiervoor op volle toeren voor te gebruiken en het is veel effectiever. Daarnaast scheelt het aanzienlijk in de brandstofkosten. Zet je airco niet in de laagste stand maar rond de 22 graden. Hoe kouder, hoe meer je verbruikt en dit is ongunstiger voor het brandstofverbruik.

Aircoservice

Om u optimaal te laten genieten van frisse lucht in uw auto, daarom zorgen wij er graag voor dat uw airconditioning in topconditie is. En dat is zeker geen overbodige luxe! U kunt zich voorstellen dat er nogal wat eisen gesteld worden aan de mechaniek en het onderhoud van uw aircosysteem. En dat is niet voor niets: een goed onderhouden aircosysteem loopt namelijk een lager risico op defecten. Dat betekent dat een goed werkende airco altijd en overal voor een aangename temperatuur zorgt in uw auto. En dat is niet alleen van belang in de zomer. Ook in de seizoenen waarin het niet noodzakelijk is om het interieur van uw auto te koelen, is een goed werkend aircosysteem een must. Deze zorgt er bijvoorbeeld bij beslagen ramen voor dat ze snel worden ontwasemd.

 Vier redenen waarom uw Airco een periodieke service verdient:

A. Comfort: Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw auto heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

B. Veiligheid: Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Service controleren wij de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele reparaties voeren wij vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.

C. Hygiëne:  Na verloop van tijd hopen er zich vuil, bacteriën en andere micro-organismen op in uw airco. Tijdens de Airco Service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd.

D. Kostenbesparing: Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken. Met tijdig onderhoud voorkomt u grote reparaties achteraf en bespaart u brandstof. Even de ruiten open Is de auto erg warm, zet dan voor vertrek eerst even de ruiten open. De grootste warmte kan er dan uit. Wanneer de airconditioning koud wordt, de ruiten weer sluiten. Een airco kan namelijk alleen goed functioneren met de ruiten dicht. Niet te koud. Zet de temperatuur van uw airconditioning niet te laag of de ventilator continu op hoge snelheid.

Het temperatuurverschil met buiten kan erg groot worden wat onprettig is wanneer u de auto weer verlaat.

Gebruik uw airco bij regen.

Schakel bij beslagen ruiten ook uw airconditioning in. De temperatuur mag ook op warm staan. Het gaat erom dat het vocht uit de ventilatorlucht wordt gehaald met de airco aan. Zijn de ruiten condensvrij, laat de airco dan gewoon aan staan. Wanneer u deze direct erna uitzet zullen de ruiten namelijk snel weer beslaan.

Regelmatig gebruiken.

Zet uw airconditioning minimaal 1x per week zo’n 10 minuten aan. Dit zorgt ervoor dat de vloeistoffen in de aircoleidingen weer stromen en dat afdichtingen soepel blijven. Zo voorkomt u dat het systeem gaat stinken en tevens dat afdichtingen uitdrogen en gaan lekken. Schakel de airco eerder uit Schakel uw airconditioning ongeveer 10 minuten voor aankomst op uw bestemming alvast uit. Zo kan de condensor van de airconditioning alvast wat vocht kwijt door de warmte van het motorblok ernaast. Dit voorkomt 3 dingen (afhankelijk van het weer):

A. Wanneer bij de volgende rit de airco wordt aangezet blaast deze niet eerst vochtige lucht wat voorkomt dat de ruiten zullen beslaan.

B. Er blijft minder vocht achter in de condensor waardoor er minder kans is op bacterieën en een stinkend aircosysteem.

C. Omdat de condensor zijn vocht al kwijt is zal het lekbakje onder de condensor niet overlopen. Bij zware belasting > airco uit Moet uw auto hard werken bijvoorbeeld berg opwaarts met een volle belading en/of caravan, zet de airco dan even uit. Dit scheelt weer wat motorvermogen.

Voorkom verstopping van de airco: 

Houdt de luchtinlaten van uw auto vrij van blad en vuil. Kijk bij het schoonmaken van uw auto ook altijd even onder de motorkap ter hoogte van de voorruit of zich daar daar geen bladeren of ander vuil hebben opgehoopt.

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Autoservice Jan Dekker is op tv geweest! We waren te gast in de uitzending van Lifestyle Experience op 6 maart. Bekijk hier het filmpje van de uitzending:

 

 

http://www.rtlxl.nl/#!/lifestylexperience-225926/70af1628-d427-3ee2-b651-08fe909ee1de

Ladies Night 2015

Ladies Night 2015

We hebben speciaal voor de dames een Ladies Night gehad afgelopen oktober en het was een groot succes! Bekijk de foto’s via Facebook.

Close