Winterbanden Hengelo

Wanneer de ijzel weer op het wegdek komt gaat iedereen op zoek naar winterbanden Hengelo. Zoekt u goede winterbanden Hengelo met goede service, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige winterbanden in Hengelo en omstreken. Ook voor montage en demontage van uw winterbanden Hengelo moet u bij Autoservice Jan Dekker zijn.

Bekijk wat wij doen

Waarom winterbanden Hengelo?

Wanneer u uw auto helemaal winterklaar wilt maken mogen de winterbanden Hengelo niet ontbreken. Waarom zijn winterbanden zo belangrijk? Omdat zomerbanden beneden de 7 graden hun elasticiteit en grip verliezen. Het is daarom belangrijk om op tijd winterbanden aan te schaffen. Voor goede winterbanden hoeft u echter niet ver te rijden, met onze service heeft u makkelijk en snel uw winterbanden Hengelo. Wij leveren goede kwaliteit en klantvriendelijke service. Kwaliteit waar nodig en goedkoop waar kan, zo vindt u bij ons de ideale winterbanden Hengelo.

Waar moet ik op letten bij mijn winterbanden Hengelo? Het is van belang dat de winterbanden het juiste profiel hebben. Zo zorgen de winterbanden Hengelo ervoor dat water goed wordt afgevoerd, zodat er genoeg grip op de weg is. Ook mag de profieldiepte niet te laag worden. Wij leveren dan ook alleen winterbanden Hengelo met een profiel van 5 mm of dieper.

Naast de veiligheid is het soms ook noodzakelijk om winterbanden Hengelo aan te schaffen, omdat we hier dicht bij de grens met Duitsland leven. In Duitsland is het sinds mei 2006 verplicht om winterbanden onder de auto te hebben, wanneer winterse omstandigheden zich voordoen. Wanneer u dus geen winterbanden Hengelo aanschaft, kunt u bij winterse omstandigheden niet naar Duitsland.

Waarom winterbanden Hengelo van Autoservice Jan Dekker?

Autoservice Jan Dekker levert al jaren winterbanden tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u goede winterbanden en wilt u daarvoor niet ver moeten rijden, dan bent u bij ons aan het goede adres. Met winterbanden Hengelo leveren wij snel en voordelig winterbanden aan heel Hengelo en omstreken. Zo hoeft u niet lang te wachten om veilig de weg op te kunnen.

Ons team van specialisten heeft ervaringen met vele soorten auto’s en vervoersmiddelen. We zijn gespecialiseerd in Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Toyota, maar ook bij allerlei andere auto’s en campers (tot 3.500 kg) kunnen wij onze passie kwijt. Zo vinden wij altijd winterbanden Hengelo die passen bij uw auto en garanderen we deskundig advies over de beste winterbanden Hengelo.

Het team van Autoservice Jan Dekker bestaat uit verschillende specialisten die u graag helpen met uw winterbanden Hengelo. Daarnaast vinden we het bij Autoservice Jan Dekker erg belangrijk dat ook voor de toekomst specialisten worden opgeleid, zodat u ook dan uw winterbanden Hengelo bij een specialist kunt afnemen in Hengelo en omstreken. Daarom zijn er in onze garage ook regelmatig stagiaires te vinden die onder andere leren over winterbanden Hengelo.

Neem contact met ons op

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over de winterbanden Hengelo? Wij helpen u graag zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 via 074 – 291 90 07 of door langs te komen bij onze garage aan de slachthuisstraat 63 in Hengelo.

Pinksteren

Pinksteren

APK keuren hoe zit dat nu?

APK keuren hoe zit dat nu?

Als een personenauto of lichte bedrijfsauto (tot 3.500 kg) al eerder APK is goedgekeurd, kunt u uitgaan van de datum vermeld op het APK-keuringsrapport. Dit hebt u bij de vorige keuring meegekregen.

Vóór deze datum moet de auto opnieuw goedgekeurd zijn. Voordat de huidige datum van het APK-keuringsrapport van uw auto is verlopen moet de auto een nieuwe keuring krijgen.

Dit kan vanaf twee maanden voor de verlopen datum. De einddatum blijft dan gewoon op de datum staan en wordt niet vervroegd.

Als u graag een herinnering hebt van ons bedrijf kunt u de link invullen van de RDW die wij op onze site hebben staan.

Hoe het best de airco te gebruiken

Hoe het best de airco te gebruiken

Een goed functionerende airco zorgt voor een aangename temperatuur en regelt de luchtvochtigheid.  Daarnaast helpt de airco tegen het beslaan van je ramen, zowel in de zomer als in de winter.

Met een airco schoonmaak voorkomt u muffe lucht wanneer de airco aanstaat.

Wat doen we bij een airco onderhoudsbeurt?

Jaarlijkse controle van de airco in je auto is zeer belangrijk. Schimmels en bacteriën kunnen zich nestelen in het aircosysteem en vervolgens in het filter waardoor ze in je auto terecht kunnen komen. Ook voorkom je dure reparaties op lange termijn omdat zaken op tijd worden gesignaleerd.

Bij een controlebeurt worden de volgende zaken gecontroleerd:

• Controle functioneren airco, eventuele lekkage en pollenfilter

• Recyclen en bijvullen koudemiddel

• Preventief toevoegen van fluor lek-detectie vloeistof

• Optioneel is het ook mogelijk het pollenfilter te vervangen

Tips voor de airco in je auto.

Gebruik de airco regelmatig en het hele jaar door. In de winter zorgt de airco ervoor dat de wasem op autoruiten snel verdwijnt. De airco regelt namelijk niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid.

Daarnaast wordt de compressor van de airco zo altijd voldoende gesmeerd, waardoor de kans op storingen verminderd. Je airco in combinatie met de verwarming zorgen voor een perfecte balans van temperatuur en luchtvochtigheid in de winter.

Zet in de zomer na stilstand van je auto eerst alle ramen tijdelijk open zodat de hete lucht direct kan ontsnappen. Het is zonde om je airco hiervoor op volle toeren voor te gebruiken en het is veel effectiever. Daarnaast scheelt het aanzienlijk in de brandstofkosten. Zet je airco niet in de laagste stand maar rond de 22 graden. Hoe kouder, hoe meer je verbruikt en dit is ongunstiger voor het brandstofverbruik.

Aircoservice

Om u optimaal te laten genieten van frisse lucht in uw auto, daarom zorgen wij er graag voor dat uw airconditioning in topconditie is. En dat is zeker geen overbodige luxe! U kunt zich voorstellen dat er nogal wat eisen gesteld worden aan de mechaniek en het onderhoud van uw aircosysteem. En dat is niet voor niets: een goed onderhouden aircosysteem loopt namelijk een lager risico op defecten. Dat betekent dat een goed werkende airco altijd en overal voor een aangename temperatuur zorgt in uw auto. En dat is niet alleen van belang in de zomer. Ook in de seizoenen waarin het niet noodzakelijk is om het interieur van uw auto te koelen, is een goed werkend aircosysteem een must. Deze zorgt er bijvoorbeeld bij beslagen ramen voor dat ze snel worden ontwasemd.

 Vier redenen waarom uw Airco een periodieke service verdient:

A. Comfort: Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw auto heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

B. Veiligheid: Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Service controleren wij de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele reparaties voeren wij vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.

C. Hygiëne:  Na verloop van tijd hopen er zich vuil, bacteriën en andere micro-organismen op in uw airco. Tijdens de Airco Service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd.

D. Kostenbesparing: Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken. Met tijdig onderhoud voorkomt u grote reparaties achteraf en bespaart u brandstof. Even de ruiten open Is de auto erg warm, zet dan voor vertrek eerst even de ruiten open. De grootste warmte kan er dan uit. Wanneer de airconditioning koud wordt, de ruiten weer sluiten. Een airco kan namelijk alleen goed functioneren met de ruiten dicht. Niet te koud. Zet de temperatuur van uw airconditioning niet te laag of de ventilator continu op hoge snelheid.

Het temperatuurverschil met buiten kan erg groot worden wat onprettig is wanneer u de auto weer verlaat.

Gebruik uw airco bij regen.

Schakel bij beslagen ruiten ook uw airconditioning in. De temperatuur mag ook op warm staan. Het gaat erom dat het vocht uit de ventilatorlucht wordt gehaald met de airco aan. Zijn de ruiten condensvrij, laat de airco dan gewoon aan staan. Wanneer u deze direct erna uitzet zullen de ruiten namelijk snel weer beslaan.

Regelmatig gebruiken.

Zet uw airconditioning minimaal 1x per week zo’n 10 minuten aan. Dit zorgt ervoor dat de vloeistoffen in de aircoleidingen weer stromen en dat afdichtingen soepel blijven. Zo voorkomt u dat het systeem gaat stinken en tevens dat afdichtingen uitdrogen en gaan lekken. Schakel de airco eerder uit Schakel uw airconditioning ongeveer 10 minuten voor aankomst op uw bestemming alvast uit. Zo kan de condensor van de airconditioning alvast wat vocht kwijt door de warmte van het motorblok ernaast. Dit voorkomt 3 dingen (afhankelijk van het weer):

A. Wanneer bij de volgende rit de airco wordt aangezet blaast deze niet eerst vochtige lucht wat voorkomt dat de ruiten zullen beslaan.

B. Er blijft minder vocht achter in de condensor waardoor er minder kans is op bacterieën en een stinkend aircosysteem.

C. Omdat de condensor zijn vocht al kwijt is zal het lekbakje onder de condensor niet overlopen. Bij zware belasting > airco uit Moet uw auto hard werken bijvoorbeeld berg opwaarts met een volle belading en/of caravan, zet de airco dan even uit. Dit scheelt weer wat motorvermogen.

Voorkom verstopping van de airco: 

Houdt de luchtinlaten van uw auto vrij van blad en vuil. Kijk bij het schoonmaken van uw auto ook altijd even onder de motorkap ter hoogte van de voorruit of zich daar daar geen bladeren of ander vuil hebben opgehoopt.

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Autoservice Jan Dekker is op tv geweest! We waren te gast in de uitzending van Lifestyle Experience op 6 maart. Bekijk hier het filmpje van de uitzending:

 

 

http://www.rtlxl.nl/#!/lifestylexperience-225926/70af1628-d427-3ee2-b651-08fe909ee1de

Ladies Night 2015

Ladies Night 2015

We hebben speciaal voor de dames een Ladies Night gehad afgelopen oktober en het was een groot succes! Bekijk de foto’s via Facebook.

Close