Winterbanden Hengelo

Wanneer de ijzel weer op het wegdek komt gaat iedereen op zoek naar winterbanden Hengelo. Zoekt u goede winterbanden Hengelo met goede service, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige winterbanden in Hengelo en omstreken. Ook voor montage en demontage van uw winterbanden Hengelo moet u bij Autoservice Jan Dekker zijn.

Bekijk wat wij doen

Waarom winterbanden Hengelo?

Wanneer u uw auto helemaal winterklaar wilt maken mogen de winterbanden Hengelo niet ontbreken. Waarom zijn winterbanden zo belangrijk? Omdat zomerbanden beneden de 7 graden hun elasticiteit en grip verliezen. Het is daarom belangrijk om op tijd winterbanden aan te schaffen. Voor goede winterbanden hoeft u echter niet ver te rijden, met onze service heeft u makkelijk en snel uw winterbanden Hengelo. Wij leveren goede kwaliteit en klantvriendelijke service. Kwaliteit waar nodig en goedkoop waar kan, zo vindt u bij ons de ideale winterbanden Hengelo.

Waar moet ik op letten bij mijn winterbanden Hengelo? Het is van belang dat de winterbanden het juiste profiel hebben. Zo zorgen de winterbanden Hengelo ervoor dat water goed wordt afgevoerd, zodat er genoeg grip op de weg is. Ook mag de profieldiepte niet te laag worden. Wij leveren dan ook alleen winterbanden Hengelo met een profiel van 5 mm of dieper.

Naast de veiligheid is het soms ook noodzakelijk om winterbanden Hengelo aan te schaffen, omdat we hier dicht bij de grens met Duitsland leven. In Duitsland is het sinds mei 2006 verplicht om winterbanden onder de auto te hebben, wanneer winterse omstandigheden zich voordoen. Wanneer u dus geen winterbanden Hengelo aanschaft, kunt u bij winterse omstandigheden niet naar Duitsland.

Waarom winterbanden Hengelo van Autoservice Jan Dekker?

Autoservice Jan Dekker levert al jaren winterbanden tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u goede winterbanden en wilt u daarvoor niet ver moeten rijden, dan bent u bij ons aan het goede adres. Met winterbanden Hengelo leveren wij snel en voordelig winterbanden aan heel Hengelo en omstreken. Zo hoeft u niet lang te wachten om veilig de weg op te kunnen.

Ons team van specialisten heeft ervaringen met vele soorten auto’s en vervoersmiddelen. We zijn gespecialiseerd in Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Toyota, maar ook bij allerlei andere auto’s en campers (tot 3.500 kg) kunnen wij onze passie kwijt. Zo vinden wij altijd winterbanden Hengelo die passen bij uw auto en garanderen we deskundig advies over de beste winterbanden Hengelo.

Het team van Autoservice Jan Dekker bestaat uit verschillende specialisten die u graag helpen met uw winterbanden Hengelo. Daarnaast vinden we het bij Autoservice Jan Dekker erg belangrijk dat ook voor de toekomst specialisten worden opgeleid, zodat u ook dan uw winterbanden Hengelo bij een specialist kunt afnemen in Hengelo en omstreken. Daarom zijn er in onze garage ook regelmatig stagiaires te vinden die onder andere leren over winterbanden Hengelo.

Neem contact met ons op

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over de winterbanden Hengelo? Wij helpen u graag zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 via 074 – 291 90 07 of door langs te komen bij onze garage aan de slachthuisstraat 63 in Hengelo.

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Uitzending Lifestyle Experience 6 maart

Autoservice Jan Dekker is op tv geweest! We waren te gast in de uitzending van Lifestyle Experience op 6 maart. Bekijk hier het filmpje van de uitzending:

 

 

http://www.rtlxl.nl/#!/lifestylexperience-225926/70af1628-d427-3ee2-b651-08fe909ee1de

Ladies Night 2015

Ladies Night 2015

We hebben speciaal voor de dames een Ladies Night gehad afgelopen oktober en het was een groot succes! Bekijk de foto’s via Facebook.

Close